Kastberg A/S

I mere end 20 år har KASTBERG A/S, med base i Aars, været et veletableret og alsidigt tømrer- og snedkerfirma, hvor de daglige nøgleord altid har været kvalitet, service og fokus på vores kunders forskelligartede behov.

Siden vi blev stiftet i 1994 i Aars, har vi udført alle former for opgaver og byggerier – både i del-, hoved- og totalentrepriser. Vi har de seneste år også specialiseret os inden for isoleringsområdet, hvor vi primært fokuserer på effektiv papirisolering. Læs meget mere på: www.papiruldhimmerland.dk

Vores kunder omfatter private samt erhverv og industri, i Aars, Aalborg, Aarhus og resten af landet. Således har vi del-, hoved- og totalentrepriser på alt fra fabrikshaller, landbrug, golfcentre, luksushoteller, højhuse og musikhuse til private villaer og fritidshuse. Samtidig har vi også fleksible ressourcer til at kunne udføre mindre tømrer- og snedkeropgaver – uanset opgavens størrelse. Vi tager udgangspunkt i dit behov.

Vi beskæftiger i dag cirka 30 medarbejdere, hvilket sikrer os kompetencer inden for alle byggefagets områder. Hele vejen igennem er kvaliteten i højsædet, og det er naturligvis en selvfølge, at aftaler og tidsfrister overholdes. De samme krav til kvalitet og overholdelse af aftaler har også været vigtigt for de håndplukkede samarbejdspartnere, som vi har allieret os med.

Hos os er ingen opgaver er for små, og ingen opgaver er for store.

Vi glæder os til at være din kompetente sparringspartner.Vi er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri:

 
Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.