Om os

Om os

KASTBERG A/S har i mere end 25 år været et veletableret og alsidigt tømrer- og snedkerfirma, som beskæftiger sig med alle former for byggerier og opgaver – både i del-, hoved- og totalentrepriser.

Vi beskæftiger i dag cirka 50 medarbejdere, hvilket sikrer os kompetencer inden for alle byggefagets områder. Kvaliteten er i højsædet hele vejen igennem, og det er naturligvis en selvfølge, at aftaler og tidsfrister overholdes. De samme krav til kvalitet og overholdelse af aftaler har også været vigtigt for de håndplukkede samarbejdspartnere, som vi har allieret os med.

Nøgleordene i vores virksomhedskultur er kvalitet, tillid og adfærd. Værdier som vi hver dag bestræber at efterleve og agere efter i forbindelse med vores samarbejdspartnere, kunder og hinanden internt i virksomheden.

Her er det vigtigt for os, at det stykke arbejde vi leverer er af allerhøjeste kvalitet – lige fra projektets start til slutresultatet og skal opfylde de forventninger og krav som vores samarbejdspartnere og kunder har til os.

Vores virksomhed er bygget op på netværk, hvor hver enkelt anbefaling forpligter. I alle opgaver vi påtager os, skal der ikke være nogen tvivl om pris og forventet resultat. Hele tilliden i samarbejdet er vigtigt for os, og det er derfor også en tillid, som vi hele tiden sørger for at leve op til.

Derudover er vores adfærd overfor hinanden, kunder og vores samarbejdspartnere en vigtig del af måden vi arbejder på. Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, da vi tror på, at den gode stemning går hånd i hånd med det seriøse arbejde.

Medarbejdere

Medarbejdere
DIREKTØR

Hans-Jørgen Kastberg

Tlf: 2048 3588
hjk@kastberg-as.dk

BYGGELEDER

Jens Peter Hougaard

Tlf: 2949 9104
jph@kastberg-as.dk

MEDEJER

Peter T. Laustsen

Tlf: 2949 9100
ptl@kastberg-as.dk

PROJEKTDIREKTØR

Thomas Vestergaard Lundtoft

Tlf: 29499101
tv@kastberg-as.dk

KONTOR / BOGHOLDER

Marianne Nielsen

Tlf: 2949 9103
mn@kastberg-as.dk

BÆREDYGTIGHEDSLEDER

Anne Sofie Bredgaard Myrup

Tlf: 29499109
asm@kastberg-as.dk

BYGGELEDER

Rasmus Neesgaard Hansen

Tlf: 29499119
rnh@kastberg-as.dk

BYGGELEDER

Brian Weist

Tlf: 29499122
bws@kastberg-as.dk

PROJEKTLEDER

Micki Birkmose Sørensen

Tlf: 22131764
ms@kastberg-as.dk

FIRMAHUND

Conrad

Træffes ved personligt fremmøde