Erhverv & industri

Erhverv & industri

Hos KASTBERG A/S kan vi opføre alle typer af erhvervs- og industribyggerier – det gælder alt fra fabrikshaller og landbrug til luksushoteller og højhuse samt alt derimellem.
Opgaverne udføres i del-, hoved- og totalentrepriser, hvor vi har allieret os med håndplukkede samarbejdspartnere, der har samme krav til kvalitet og overholdelse af aftaler som os selv. Et samarbejde som dette skaber tillid, og bidrager til, at kvaliteten altid er af højeste standard.

Hertil har vi et stærkt samarbejde med nogle af branchens bedste arkitekter, som sammen med os og jer, udarbejder den bedst mulige løsning, der imødekommer jeres ønsker og behov til byggeriet – både funktionelt og arkitektonisk, således at byggeriet bliver bedst muligt fremtidssikret.

Vi kan på denne måde sammen skabe et bedre indeklima og arbejdsmiljø for dig og dine ansatte.

Undervejs i byggeprocessen inden for erhvervsbyggeri, sørger vi for at tage hensyn til eventuelle brugere i omgivelserne omkring. Da vi især lægger meget vægt på planlægning inden for vores projekter, sørger vi ligeledes også for at genere omgivelserne mindst muligt.

Projekter

Projekter