Dette siger vores kunder

”Vi har et godt og solidt samarbejde med Kastberg baseret på gensidig tillid, hvor vi oplever det som en selvfølge, at alle prisaftaler og tidsrammer overholdes. Og skulle det for en sjælden gangs skyld ske en fejl, så laver de bare tingene uden at vi skal drøfte detaljer og priser. Kort og godt... Vi har et samarbejde uden slinger i valsen.”

- Mogens Hestbech, Development Manager, JYSK

”Vi har ved flere lejligheder samarbejdet med Kastberg A/S, og det har altid været en god oplevelse. Først og fremmest har de nogle gode og kompetente medarbejdere, og en stærk og handlekraftig ledelsesgruppe. Dernæst holder de altid hvad de lover – det gælder både omkring kvaliteten i arbejdet, økonomi og tidsplaner. Der er aldrig nogen negative overraskelser. Samtidig er samarbejdet præget af en rigtig god kommunikation – både med os, men også med øvrige håndværkere og virksomheder. Et helt igennem professionelt samarbejde, som vi er meget tilfredse med.”

- Morten Nielsen, Pedel, Vesthimmerlands Gymnasium

”Jeg har været direktør his Himmerlands Golf & Spar Resort i 8 år, og i den tid har vi altid samarbejdet med Kastberg, blandet andet om forskellige større om- og tibygninger. Det har fungeret upåklageligt, og har til fulde levet op til vores forventinger. Det skyldes først og fremmest, at de altid holder, hvad de lover, og har en realistisk indgangsvinkel til både deres rådgivning og udførelsen af opgaverne. De stiller ikke noget i udsigt, som de ikke kan indfri, hvilket er meget betryggende. Vi ved, hvad vi kan regne med.”

- Claus Birk, Administrerende direktør, Himmerlands Golf & Spa Resort

”Vi har samarbejdet med Kastberg i mere end 10 år, og har igennem årene oplevet, at aftaler overholdes, og at arbejdet udføres i høj kvalitet. Vi har endnu til gode, at blive skuffede, og de få gange, hvor der har været en mindre udfordring, er den hurtigt og smidigt blevet løst uden problemer.
I tidens løb har vi i forbindelse med udvalgte opgaver forhørt os om tilbud og priser fra andre håndværksvirksomheder, men vier som regel altid end med at benytte Kastberg, fordi vi her får mest kvalitet for pengene. Her er det også afgørende, at Kastberg har et stærkt korps af samarbejdspartnere og underleverandører, så de kan løse alle opgaver i totalentrepriser.”

- Jens Grønhøj, Forstander, Himmerlandscentrets Idrætsefterskole

”Vi har samarbejdet med Kastberg om en række forskellige opgaver, blandet anet en større renovering af Østermarksklen i Aars. Samarbejdet har hele vejen igennem været løsningsorienteret og præget af tillid, troværdighed og overholdelse af alle aftaler. Vi er endvidere rigtig glade for slutresultatet, der er leveret i en rigtig god kvalitet.”

- Per Nyborg, Økonomikonsulent, Vesthimmerlands Kommune

"Helt akuelt er vi i gang med en tilbygning til vores træhus, som Kastberg i sin tid også opførte, inden vi købte det. Både det oprindelig hus og den kommende tilbygning er udført i de bedste materialer, hvilket vi glæder os over hver eneste dag.
I tillæg til husets høje kvalitet sætter vi også pris på samarbejdet og dialogen med Kastbergs medarbejdere. De er super dygtige, meget professionelle og er skarpe til selv at komme med forskellige ideer og forslag igennem hele byggeprocessen.”

- Jens Jagd, privat bygherre, Aars

”Hos Aars Boligforening samarbejder vi med en række lokale håndværksvirksomheder. Kastberg er én af de virksomheder, vi bruger oftest og har gjort det igennem mange år. De står blandet andet for en række løbende vedligeholdelsesopgaver, men har også udført nybyggeri, udskiftning af tage og lignende. Hos Kastberg er en aftale en aftale. Det giver en grundlæggende tryghed i samarbejdet, der betyder, at vi kan regne med at opgaver bliver udført til aftalt tid og til en konkurrence dygtig pris. Det fungerer bare”

- Jens S. Damgaard, Direktør, Aars Boligforening

 

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.