Taksator/Byggeleder søges til nyoprettet stilling

KASTBERG A/S er skaderamt.

Derfor søger vi en Taksator/Byggeleder med ansvar for Midt og Nordjylland til en nyoprettet stilling.

Jobbet:
Som håndværkstaksator bliver du repræsentant for vores forsikringsafdeling, hvorfra der varetages forsikringsskader hos private kunder. Du får ansvar for styring af sager, byggepladser, underentreprenører, samt beskæftigelse af den tilknyttede bemanding.

Vi forestiller os:
Du har en håndværksmæssig baggrund, og er uddannet taksator eller håndværkstaksator
Det vil være en fordel, at du har kendskab til Visual Administration, Kalkulation eller Sigma

Vi tilbyder:
Et udfordrende og selvstændigt job, med mulighed for personlig og professionel udvikling, i en virksomhed i vækst. En flad og uformel organisation, hvor samarbejde, trivsel, humor samt en åben og positiv omgangstone, er en vigtig del af hverdagen. Du vil have mulighed for stor indflydelse på dit job og arbejdstid.
Løn efter kvalifikationer.

KASTBERG A/S er en solid og veldrevet virksomhed i en positiv udvikling, som er kendt for at levere kvalitet til rette tid. Vi beskæftiger os med Total-Hoved og Tømrerentrepriser. Vi har mange faste kunder og rammeaftaler inden for Privat, Offentlig, Forsikring og Erhverv. Vi arbejder primært i Nord-Midtjylland, men har også opgaver i hele Danmark. Vi beskæftiger pt. 35-40 medarbejdere og derudover mange faste underentreprenører.
Kig evt. på vores hjemmeside www.kastberg-as.dk

Tiltrædelse efter aftale.
Ansøgning sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.