Hvad sker der hos KASTBERG A/S

Skovly

I den gamle UCN-bygning på Porthusgade i Aalborg sker der store ændringer. Fra at være tom og lettere uinspirerende at se på, bliver det nu til 129 lækre lejligheder, som er alt andet end kedelige at se på.

Hvad endnu bedre er, at det ligger ved siden af Cloud City og Spritfabrikken, projektet som satser på at sætte Aalborg på verdenskortet, med et kunstværk af Tomas Saraceno til en værdi af 100 millioner kroner og Bjarke Ingels som arkitekt.

Bedre placering i Aalborg bliver næppe at finde for penge, og vi glæder os til at se lejlighederne stå færdige og misundelsesværdige.

DCC Hinnerup

Vi glæder os til sommeren 2018! Ikke pga. vinterkulden eller VM i Rusland, men fordi vi så endelig kan se resultatet af DCC’s nye kontorbygning på 5000 m2, hvor vi står for tømrer- og snedkerarbejdet!

DCC er blandt Europas største distributører af IT-overskudsproduktioner i Europa, og de er af Computerworld blevet kåret som ”Bedste IT-Distributør” i 2009, 2011, 2012, 2013 og 2014.

Vi er selvfølgelig meget stolte over at kunne hjælpe så dygtige mennesker ved at give dem et godt produkt, og vi glæder os til at se det endelige resultat!

Vil du med på tømrer-landsholdet?

Bliv en del af noget større - Bliv en del af vores landshold. Vil du spille sammen med nogle af de dygtigste tømrere, så har du nu chancen.

Vi mangler tømrere til et stort kontorbyggeri 8000 m2 i Hinnerup, samt hjælp til ombygning af kontorbygning til 138 lejligheder i Aalborg.
Er du derimod mere til rejsearbejde, har vi også en plads til dig der. Vi ombygger året rundt detailbutikker i hele Jylland, hvor vi arbejder mandag til torsdag.

Det sidste vi mangler tømrere til, er forsikringsskader fra Aarhus til Skagen. Det vil være et meget selvstændigt job, hvor du selv ville kunne planlægge din arbejdsuge.

Er du interesseret, så kontakt 'Træneren' Peter på mobil 29499100 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KASTBERG A/S er et godt sammentømret hold hvor KVALITET, TILLID & ADFÆRD er nøgleordene. vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor humor og sociale arrangementer er en del af vores DNA.

Taksator/Byggeleder søges til nyoprettet stilling

KASTBERG A/S er skaderamt.

Derfor søger vi en Taksator/Byggeleder med ansvar for Midt og Nordjylland til en nyoprettet stilling.

Jobbet:
Som håndværkstaksator bliver du repræsentant for vores forsikringsafdeling, hvorfra der varetages forsikringsskader hos private kunder. Du får ansvar for styring af sager, byggepladser, underentreprenører, samt beskæftigelse af den tilknyttede bemanding.

Vi forestiller os:
Du har en håndværksmæssig baggrund, og er uddannet taksator eller håndværkstaksator
Det vil være en fordel, at du har kendskab til Visual Administration, Kalkulation eller Sigma

Vi tilbyder:
Et udfordrende og selvstændigt job, med mulighed for personlig og professionel udvikling, i en virksomhed i vækst. En flad og uformel organisation, hvor samarbejde, trivsel, humor samt en åben og positiv omgangstone, er en vigtig del af hverdagen. Du vil have mulighed for stor indflydelse på dit job og arbejdstid.
Løn efter kvalifikationer.

KASTBERG A/S er en solid og veldrevet virksomhed i en positiv udvikling, som er kendt for at levere kvalitet til rette tid. Vi beskæftiger os med Total-Hoved og Tømrerentrepriser. Vi har mange faste kunder og rammeaftaler inden for Privat, Offentlig, Forsikring og Erhverv. Vi arbejder primært i Nord-Midtjylland, men har også opgaver i hele Danmark. Vi beskæftiger pt. 35-40 medarbejdere og derudover mange faste underentreprenører.
Kig evt. på vores hjemmeside www.kastberg-as.dk

Tiltrædelse efter aftale.
Ansøgning sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kastberg A/S på de sociale medier

Nu har vi hos Kastberg A/S besluttet os for at vi vil være ligeså dygtige online, som vi er offline. 
Derfor har vi oprettet en ny Facebook og LinkedIn-side, hvor du kan følge os, og meget gerne give os et like og en anmeldelse.

Vores Facebook vil mest af alt bestå af hvad vi laver for at sprede god stemning på arbejdspladsen, mens vores LinkedIn er der du skal kigge, hvis du vil se mere til alt det arbejde, som vi laver rundt omkring. Herunder nyheder vil vi dele de gode oplevelser vi har hos kunderne, i pressen og en pressemedelelse fra os i ny og næ. 

Vi håber i vil følge med!

Flere artikler ...

  1. Velkommen