Hvad sker der hos KASTBERG A/S

Skovly

I den gamle UCN-bygning på Porthusgade i Aalborg sker der store ændringer. Fra at være tom og lettere uinspirerende at se på, bliver det nu til 129 lækre lejligheder, som er alt andet end kedelige at se på.

Hvad endnu bedre er, at det ligger ved siden af Cloud City og Spritfabrikken, projektet som satser på at sætte Aalborg på verdenskortet, med et kunstværk af Tomas Saraceno til en værdi af 100 millioner kroner og Bjarke Ingels som arkitekt.

Bedre placering i Aalborg bliver næppe at finde for penge, og vi glæder os til at se lejlighederne stå færdige og misundelsesværdige.

DCC Hinnerup

Vi glæder os til sommeren 2018! Ikke pga. vinterkulden eller VM i Rusland, men fordi vi så endelig kan se resultatet af DCC’s nye kontorbygning på 5000 m2, hvor vi står for tømrer- og snedkerarbejdet!

DCC er blandt Europas største distributører af IT-overskudsproduktioner i Europa, og de er af Computerworld blevet kåret som ”Bedste IT-Distributør” i 2009, 2011, 2012, 2013 og 2014.

Vi er selvfølgelig meget stolte over at kunne hjælpe så dygtige mennesker ved at give dem et godt produkt, og vi glæder os til at se det endelige resultat!

Velkommen

Hos KASTBERG A/S samler vi på gode oplevelser hos vores kunder, og gode historier i pressen.
Indimellem sender vi en pressemeddelelse af sted til medierne. Dem kan du læse her.

Kastberg A/S på de sociale medier

Nu har vi hos Kastberg A/S besluttet os for at vi vil være ligeså dygtige online, som vi er offline. 
Derfor har vi oprettet en ny Facebook og LinkedIn-side, hvor du kan følge os, og meget gerne give os et like og en anmeldelse.

Vores Facebook vil mest af alt bestå af hvad vi laver for at sprede god stemning på arbejdspladsen, mens vores LinkedIn er der du skal kigge, hvis du vil se mere til alt det arbejde, som vi laver rundt omkring. Herunder nyheder vil vi dele de gode oplevelser vi har hos kunderne, i pressen og en pressemedelelse fra os i ny og næ. 

Vi håber i vil følge med!

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.