Erhverv og Industri

Erhverv og Industri

Hos KASTBERG A/S kan vi opføre alle typer af erhvervs- og industribyggerier. Vi arbejder dedikeret på at skabe en tidsplan der er gennemtænkt, og som vi kan holde, allerede inden byggeriet startes. Det giver nemlig en effektiv byggeproces, og en tidsplan som I kan stole på.

Vi bygger alt fra fabrikshaller, landbrug og golfcentre til luksushoteller, højhuse og musikhuse – og i princippet alt derimellem. Erfaring med erhvervs- og industribyggerier har vi rigeligt af, og ingen opgaver er for små, ligesom ingen opgaver er for store.

Opgaverne udføres i del-, hoved- og totalentrepriser, hvor vi har allieret os med håndplukkede samarbejdspartnere, der har samme krav til kvalitet og overholdelse af aftaler som os selv. Det skaber tillid, og sørger for at kvaliteten altid er af højeste standard.

Vi har også et stærkt samarbejde med nogle af branchens bedste arkitekter, hvilket sikrer, at den valgte løsning bliver optimal – både funktionelt og arkitektonisk, således at byggeriet bliver bedst muligt fremtidssikret. På den måde skaber vi et bedre indeklima og arbejdsmiljø for dine ansatte.

Et andet fokusområde ved erhvervsbyggeri, er at tage hensyn til eventuelle brugere, mens vi arbejder. Vi har stor erfaring i at planlægge arbejdet, så det generer omgivelserne mindst muligt. Det er vigtigt, når vi eksempelvis udbygger et storcenter, et hotel eller laver opgaver på et golfcenter.

Vi glæder os til at hjælpe jer med det næste erhvervsbyggeri.

Kontakt os og hør om mulighederne, hvis du ønsker en erfaren og professionel samarbejdspartner til din næste renovering eller nye bygning.

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.